СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ЦЕНИ НА ЕДРО И ДИСТРИБУЦИЯ
Защо избора на DTF мастило е толкова важен !?

Защо избора на DTF мастило е толкова важен !?

Една от главните предпоставки за наистина качествен DTF печат е правилния избор на вашето  мастило. DTF мастилата са пигментно водо-базирани мастила с добавени специални съставки, които са силно специфични за всеки производител . DTF мастилото е главния фактор, които влияе върху качеството на вашия печат и крайния продукт. Ето някой от белезите на, които трябва да обърнете внимание при избора на DTF мастила:

  • Гарантиран произход и производител !  На първо място трябва да има ясно посочено наименование на производителя на мастилата и техния произход. На пазара се предлагат много мастила за, които няма точни данни кои е техния производител и произход. Това трябва да е първата сигнална лампа, която трябва да ви покаже за евентуален проблем. Всички мастила предлагани от DTFBG са с обозначен производител и гарантиран произход,  които ще прочетете по-подробно в следващата точка. За всички предлагани от нас мастила има издадени надлежно сертификати за безопасност и употреба.  Когато работите с мастила с гарантиран и сигурен производител вие си гарантирате всеки път  качество и повтаряемост на резултатите, спокойствие за вашите крайни клиенти, че продукта които предлагате е безопасен за употреба и продажба.
  • Годност и стареене на мастилата ! Един от най-важните фактори за качествен печат е вашите мастила да са винаги в срок на годност и възможно най-скоро произведени. Когато работите с мастила с неясен произход и срок на годност това води до значителни проблеми с вашия печат, чести запушвания на принтиращата глава и посредствено качество на изображенията. Мастилото , както всеки едни продукт старее с времето и това повлиява негативно върху неговите свойства. Ние гарантираме, че мастилата които предлага DTFBG и които получавате са възможно най-пресни. Имаме регулярни доставки директни от фобриките-производител , което гарантира , че когато купувате мастила от нас те никога няма да са стари или залежали.
  • Повтаряемост на партидите. Когато работите с мастила от сигурен производител и доставчик вие си гарантирате едни и същи резултати и повтаряемост във времето. На пазара се предлагат много мастила, които са с неизвестен производител и произход. Това не може да ви гарантира, че при следващата покупка вие ще получите същия резултат. Нашите производители Hongsam и KODAK имат големи традиции в производството на мастила, което ви гарантира винаги чудесни резултати и отлична повтаряемост.

Производителите с които работим:

  • HONGSAM  Тяхната дейност започва още през 2001 година, като за това време се превръщат в лидер в производството на мастила и консумативи за печат. Ние от DTFBG сме официален представителен за България и работим директно с тяхната фабриката производител, което гарантира качеството на нашите DTF мастила.
  • KODAK  Световно известната  марка започна производството и предлагането на DTF мастила и консумативи през 2022 година. От тогава DTFBG в партньорство с официалния вносител на KODAK за България flatdog.eu  предлагаме техните продукти на нашия пазар.

DTGBG – ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО И УСПЕХ !